HEMOFARM AD VRŠAC

Vršac, Srbija

Medicina / Farmacija

4.85

prosječna ocjena

1
407
0

Hemofarm je lider na farmaceutskom tržištu Srbije. Zauzimajući više od 70% ukupnog izvoza farmaceutskih proizvoda iz zemlje, vršačka kompanija je ujedno i najveći srpski izvoznik lekova. Proizvodi više od 5,5 milijardi tableta i kapsula godišnje. Posluje na tri kontinenta i ima tim od oko 3000 zaposlenih. Uz podatak da je prisutan na 36 tržišta sveta, Hemofarm se ubraja i u najveće farmaceutske proizvođače ovog regiona.

Kompanija je posvećena stalnim inovacijama. Pored toga što istražuje i razvija moderne farmaceutske proizvode, posebnu pažnju Hemofarm poklanja održivom načinu poslovanja. Ono je usklađeno sa BSCI kodeksom društvene odgovornosti i poštovanjem ljudskih prava. Usaglašenost od 97.6% sa BSCI je najbolji rezultat među svim kompanijama koje posluju u Srbiji.

Negovanje vrhunskog kadra i balans između privatnog i profesionalnog života
Sektor ljudskih resursa ima veliku ulogu u razvoju kompanije. Kontinuiranim praćenjem potreba zaposlenih, Sektor ljudskih resursa je fokusiran na mehanizme kojima omogućava Hemofarmu da stalno bude stimulativna sredina, koja omogućava maksimalan razvoj individualnih i timskih potencijala. Fleksibilnost rada omogućava zaposlenima neophodan balans između profesionalnog i privatnog života.
 
Dinamično i globalno poslovanje Hemofarma, zaposlenima otvara mogućnost rada u internacionalnom okruženju, kao i mogućnost profesionalnog i ličnog razvoja kroz stalne edukacije. Sektor ljudskih resursa organizuje sve neophodne stručne obuke, fokusirajući se na unapređenje znanja, sposobnosti i profesionalnih performansi zaposlenih. Takođe, veliki značaj se pridaje tome da svi zaposleni na istim i sličnim pozicijama, uprkos geografskoj dislociranosti i prethodnom iskustvu, istovremeno prate trendove i unapređuju profesionalne veštine.
Hemofarm A.D.

Hemofarm A.D., Beogradski put bb,
26300 Vršac, Srbija

+381 13 803 100

svakodobro@hemofarm.com

www.hemofarm.com

 

Benefiti kod poslodavca HEMOFARM AD VRŠAC

Ocjena za poslodavca

4.85

Odlično (0)
Vrlodobro (1)
Dobro (0)
Dovoljno (0)

Ocjena za konkurs

_ _ _

Odlično (0)
Vrlodobro (0)
Dobro (0)
Dovoljno (0)

Ocjena za praksu

_ _ _

Odlično (0)
Vrlodobro (0)
Dobro (0)
Dovoljno (0)

Ocjene radnika za poslodavca HEMOFARM AD VRŠAC

4.85
  • 16 maj, 2017
  • Komentar za poslodavca

Odlicna firma

Ponašanje nadređenih
5
Bliskost kolega
4
Zanimljivi poslovni zadaci
5
Radna atmosfera
5
Komunikacija u firmi
4
Odnos prema starijim kolegama
5
Životna sredina
5
Socijalna odgovornost
5
Ravnopravnost
5
Radni uslovi
5
Karijera / Napredovanje
5
Zarada / Socijalna izdvajanja
5
Ugled
5

Prednosti ponuđene radnicima:

  • Kompanija HEMOFARM AD VRŠAC
  • Mjesto Vršac, Srbija
  • Pozicija / Hijerarhija Radnik (ca)