Spoj proverenih korporativnih vrednosti i savremenih poslovnih normi čine Alpha Bank jednim od najpoželjnijih okruženja za Vašu profesionalnu afirmaciju. Podsticajan i dinamičan tim, otvorena komunikacija uz uvažavanje ličnog doprinosa pravo je mesto za potpuno ostvarivanje potencijala ambicioznog mladog čoveka. Ukoliko delite iste vrednosti i spremni ste da požrtvovano radite na zajedničkim ciljevima naša vrata su Vam otvorena. Bez obzira na to da li tek počinjete svoju karijeru, želite da se unapređujete na temeljima koje ste već čvrsto uspostavili ili ste spremni za promenu, Alpha Bank vam pruža pravu priliku. Alpha Bank nudi širok spektar poslovnih mogućnosti, ohrabruje Vas da prepoznate svoj potencijal i da postignete maksimum. U sekciji O Banci možete da saznate više o Alpha Bank i našoj posvećenosti zajednici.
 

Odlično mesto za rad

U Alpha Bank timu Vaše ideje se cene, Vaše kolege su profesionalci spremni da pomognu u svakom trenutku, a Vaš doprinos je od suštinske važnosti za razvoj Banke.

Vaše znanje, iskustvo i vizija mogu da imaju presudan uticaj na našu Banku. Mi neprestano tragamo za profesionalno ostvarenim osobama koje želimo da regrutujemo za neko od naših odeljenja.

 

Profesionalni razvoj

Podržaćemo svaki Vaš napor da razvijete svoje profesionalne veštine jer Vaš napredak unapređuje i naše performanse. Obuku ćete dobiti na radnom mestu kroz zadatke, savete mentora, kroz rad na projektima, ličnim usavršavanjem, pohađanjem seminara, sticanjem akademskih diploma i preko profesionalno akreditovanih programa.

 

Uspeh u karijeri

Naš uspeh je tesno povezan sa Vašim uspehom. Pružamo Vam podršku koja je neophodna da biste pretvorili Vaš potencijal u naš zajednički uspeh.

Banka ima više različitih odeljenja što Vam pruža mogućnost da menjate poslove i ne budete ograničeni na samo jednu poziciju.

 

Posao koji ćete voleti!

Svi mi zaposleni u Alpha Bank sa neskrivenim ponosom ističemo u kakvom okruženju radimo. Želimo da i Vi budete ponosni na tim kojem ćete pripadati. Molimo Vas da Vaš Curriculum Vitae pošaljete na hr@alphabankserbia.com.Dobrodošli!

Alpha Bank

brand-photo
Beograd, Srbija
Bankarstvo
145
1

Konkurs stranica

Apliciraj na konkurs stranici oglasa, klikom na dugme ispod.