Opis radnog mesta

I pred toga što MikroElektronika važi za kompaniju koja je sinonim za embedded programiranje i mikrokontrolere, u ovoj kompaniji postoji ozbiljan informacioni sistem koji se razvija velikom brzinom, baš kao i naša kompanija. Pošto naša kompanija posluje na specifičan način tako je i naš informacioni sistem specifičan. Specifičnost rada sistema traži od vas sposobnost da uočite neke probleme van ustaljenog šablona i da nadjete najbolje moguće rešenje tih problema. Ukoliko želite da radite sa najnovijim Web-orijented tehnologijama na ultra brzim serverima, razmišljate van ustaljenih okvira, imate hrabrosti da se uhvatite u koštac sa izazovima koje razvoj jednog savremenog informacionog sistema nudi i da zajedno napredujete sa nama onda je ovo pravo mesto za vas. Od Vas se očekuje da budete deo tima koji će uspeti da svojim radom doprinese da naš informacioni sistem u koraku prati i omogući dalji razvoj naše kompanije.

Šta nudimo?

Radno mesto koje će unaprediti vaše znanje i dići vaš rad na viši nivo. Pored toga radićete u dinamičnoj i kreativnoj atmosferi.Nama u mikroElektronici nije bitno samo koju ste školu završili i gde ste prethodno radili. Fakultetska diploma je poželjna i veliki plus, ali samo ako ste sposobni da stečeno znanje praktično primenite i iskoristite u poslu. Ukoliko ste, pak, do praktičnog znanja došli nekim drugim putevima, to takođe pozdravljamo i možemo vas sa sigurnošću uveriti da ćete biti u istom položaju kao i vaše kolege sa diplomom. Kako bi stekli bolji utisak o vama, molimo vas da pažljivo prođete kroz dva prosta koraka do konačne prijave za posao.

Kakva nam osoba treba?

Ljubav prema programiranju

Treba nam osoba koja programiranje ne doživljava samo kao posao već i da mu to predstavlja nešto što voli i bez čega ne bi mogao da zamisli svoj zivot. Osoba koja je spremna da se uhvati u koštac sa novo nastalim problemom i da nakon pronađenog rešenja oseti zadovoljstvo. Osoba koja želi da nauči nove tehnologije i da ih implementira na sebi svojstven način.

Voli da radi

Pre svega želimo da budete srećni na svom radnom mestu i da radite ono što vas ispunjava i što znate najbolje. Samo u takvoj atmosferi i uz pozitivnu energiju vi možete doprineti bržem i boljem razvoju našeg informacionog sistema. Takvoj osobi projektovanje nekih novih modula informacionog sistema ne predstavlja samo zadatak, već i izazov sa kojim se rado hvata u koštac.

Komentar za poslodavca:

Sve najbolje. Čovek je bitan u ovoj firmu, firma stoji uz radnika. Pogledaj ocjenu

brand-photo
Beograd, Srbija
Informacione tehnologije ( IT )
137
1
4.92
3

Benefiti kod poslodavca MikroElektronika D.O.O.

Konkurs stranica

Apliciraj na konkurs stranici oglasa, klikom na dugme ispod.