Ključ uspjeha tvrtke Samsung Electronics je u našim zaposlenicima, njihovoj darovitosti, kreativnosti i posvećenosti.

Kako bismo bili konkurentni na globalnom tržištu, usredotočeni smo na pronalaženje najboljih ljudi za posao i gradimo korporativnu kulturu koja svima omogućava da pruže svoj maksimum.

Filozofija tvrtke Samsung temelji se na našoj snažnoj usmjerenosti ka razvoju i neprestanim inovacijama. Ova se praksa pokazala izuzetno uspješnom i zahvaljujući tome globalno smo priznati kao vodeća tvrtka u vertikali digitalnih tehnologija.

U potrazi za savršenstvom, Samsung neprestano traži dinamične pojedince. Postanite dio tvrtke Samsung i omogućite uzlet svog potencijala.

Ako želite postati dio našeg tima, kliknite ovdje kako bi se prijavili za jednu od otvorenih pozicija, ili prijavili Vaše podatke u našoj bazi.

Komentar za poslodavca:

Iz brojnih aspekata vrhunski poslodavac, no korejska poslovna praksa i kultura će za svakoga prije ili kasnije završiti mobbingom, otkazom itd. Velika rotacija ljudi. Koliko je to nekome prihvatljivo uvelike je povezano na to kako visoku plaću je ispregovarao (a može se ispregovarati visoka) Pogledaj ocjenu

brand-photo
Zagreb, Hrvatska
Elektronska industrija
94
1
2.77
1

Konkurs stranica

Apliciraj na konkurs stranici oglasa, klikom na dugme ispod.