Moderna smo, mlada i dinamična tvrtka koja posluje na vrlo konkurentnom telekomunikacijskom tržištu. Danas u Iskonu radi 196 zaposlenih, prosječne dobi 33 godine. Iskon posebnu pažnju posvećuje kvaliteti i zadovoljstvu zaposlenika i na tome u velikoj mjeri zasniva svoju poslovnu kulturu. Izrazito smo usmjereni na razvoj i kontinuiranu brigu za ljudske potencijale.

Kako je raditi u Iskonu?

Iskon posebnu pažnju posvećuje kvaliteti i zadovoljstvu zaposlenika i na tome u velikoj mjeri zasniva svoju poslovnu kulturu. Zato smo izrazito usredotočeni na razvoj i kontinuiranu brigu za ljudske potencijale.
Moderna smo, mlada i propulzivna tvrtka koja posluje na vrlo konkurentnom telekomunikacijskom tržištu, gdje se prepoznaje i cijeni vrijednost kvalitetnih kadrova. Danas u Iskonu radi 196 zaposlenih, prosječne dobi 33 godina. U tako mladom okruženju vlada vrlo ugodna radna atmosfera, te su upravo međuljudski odnosi ono čime se najviše ponosimo.
Poticanje timskog i projektnog rada nasuprot kompetitivnosti pojedinaca, te međusobno poštivanje samo su neki od razloga koji rad u Iskonu čine ugodnim.
Prepoznajemo trud i dobro obavljen posao, a posebno cijenimo samoinicijativnost, jer upravo ona vodi k razvoju odgovornosti svakog pojedinog zaposlenika. Usredotočeni smo na razvoj i kontinuiranu brigu za zaposlenike kako bismo zajednički rasli i bili uspješni na konkurentnom telekomunikacijskom tržištu.

Komentar za poslodavca:

Često je kaos u firmi gdje se ne zna ko šta treba radit. Kada sam počeo mislio sam da je organizacija fenomenalna ali je to sve daleko od mojih ideja. Pogledaj ocjenu

brand-photo
Zagreb, Hrvatska
Telekomunikacije
157
1
2.85
1

Benefiti kod poslodavca ISKON INTERNET d.d.

Konkurs stranica

Apliciraj na konkurs stranici oglasa, klikom na dugme ispod.